Haarverlenging

Onzichtbaar fantastisch

Stijlvol met Haarverlenging

Heeft u kort haar en heeft u geen tijd om te wachten tot het haar eindelijk aangegroeid is? Of heeft u redelijk lang haar, maar zou dat nog wel veel langer mogen? Of bent u wellicht op zoek naar een mogelijkheid om eens helemaal wild te doen met uw haar? In alle voorgaande opties kan haarverlenging een geweldige uitkomst zijn.

Dankzij haarverlenging heeft u direct langer haar en de mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende mogelijke extensies. Zo zijn deze te verkrijgen in maar liefst 50 verschillende kleuren en dat is misschien nog wel het minst interessante voordeel van deze haarverlengingen.

Verschillende extensies en haarverlenging

Haarverlenging is een ideale uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een manier om langer haar te kunnen krijgen zonder te moeten wachten op natuurlijke aangroei. Voor veel mensen kan dit namelijk erg lang duren en in de meeste gevallen is hier de tijd niet voor. Het grote voordeel is dat dit ook niet nodig is; met extensies of haarverlenging kan hetzelfde effect bereikt worden en zijn er ook nog eens een groter aantal mogelijkheden beschikbaar.

Wat te denken van niet alleen het verlengen van het haar, maar ook het verhogen van het volume zodat er een dikkere bos met haar zal ontstaan? Of een wat meer creatieve aanpak door de haarverlenging in verschillende soorten en kleuren te doen, of misschien zelfs met afro haar zodat er direct een natuurlijke krul in het haar komt? Er zijn verschillende haarextensies en verschillende mogelijkheid, waaronder rond de 50 verschillende kleuren.

Welke haarverlenging past bij mij?

Met alle verschillende soorten extensies en haarverlenging is het echter niet makkelijk om te bepalen welke van de mogelijkheden het beste is voor u. Het meest verstandige is om met uw kapper te overleggen over de verschillende mogelijkheden. Legt u hierbij vooral uit wat het effect is dat u wilt bereiken met de haarverlenging, zodat uw kapper een advies op maat kan geven. Uiteraard bepaalt u volledig zelf hoe het eruit zal komen te zien, maar in de meeste gevallen kan de kapper goede richtlijnen geven over de mogelijkheden van haarverlenging in combinatie met uw haar.

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!