ken-van-wauwe-hairroom-van-wauwe

Ken Van Wauwe

Zaakvoerder Van Wauwe

Ken is reeds 15 jaar het gezicht van Hairroom Van Wauwe, te Deurne. Hij nam deze succesvolle zaak over van zijn vader: Eddy Van Wauwe. Telkens met evenveel passie en enthousiasme verwelkomt hij iedere klant in zijn kapperszaak.

Gepassioneerd door haar, zorgt hij elke dag voor een kapsel dat perfect bij u past. Hij doet er alles aan om u een mooi en verzorgd kapsel te bezorgen, en dat tegen eerlijke prijzen.

Ken is gespecialiseerd in haar extensions, bio kleuringen én herenkapsels. Een vintage/Retro kapsel voor hem? Dan is Ken de geknipte persoon!

Specialiteiten:
Gediplomeerde Herenkapper
Haar extensions
Bio kleuring
Retro/Vintage/Klassieke Herenkapsels
Korte damescoupe

Pintjens Cynthia

Specialist moderne kapsels

Cynthia werkt reeds 13 jaar bij Hairroom Van Wauwe. Ze is een spontane kapster die samen met u op zoek gaat naar een kapsel dat bij u past, rekening houdend met de laatste trends.

Ze heeft ervaring, oog voor detail en is perfectionistisch, waardoor het resultaat mooi, trendy en volledig naar uw smaak zal zijn.
Weet u perfect wat u wil, en heeft u geen advies nodig? Dan zorgt Cynthia ervoor dat wat u in uw gedachten heeft werkelijkheid wordt.

Specialiteiten:
Moderne coupes
Herenkapsels
Trendy Haarstijlen

cynthia-pintjens
hairroom-van-wauwe-joeri-christiaens

Alain Christiaens

Specialist Dames kapsels

Alain is reeds 25 jaar in dienst bij Hairroom Van Wauwe. Hij is een goedlachse kapper die graag een babbeltje slaat en is van alle markten thuis.

Hij heeft expertise in damessnitten, maar heeft ook kennis van kleurtechnieken. Wil u uw haar kleuren, maar weet u niet goed welke kleur er bij u past? Dan zal Alain u zeker advies kunnen geven. Hij is de kleurenexpert ten huize Hairroom Van Wauwe en zorgt voor een mooie haarkleur die bij u past.

Specialiteiten:
Damessnitten
Kleuradvies
Kleurtechnieken

Gevestigde waarde:
Reeds 25 jaar in dienst!