Barbier: Hairroom Van Wauwe

Ken Van Wauwe zorgt met jaren ervaring voor een fantastisch resultaat!

Een complete behandeling bij de barbier

Wanneer u op bezoek gaat bij een barbier, dan zal u niet direct weten dat dit één van de oudste beroepen is die we kennen. Al in de tijd van de Egyptenaren was het een beroep dat hoog in aanzien stond, maar de naam barbier wordt pas sinds de Romeinen in Europa gebruikt. Zij hebben het woord afgeleid van het Latijnse ‘barba’, dat niet veel meer dan ‘baard’ betekent. Dat geeft direct al aan wat een gemiddelde barbier doet.

Naast het knippen en scheren zal een barbier zich namelijk ook bezighouden met uw snor of baard, en dat op een manier die u zelf niet onder de knie zal hebben. Met scherpe messen wordt het overtollige haar verwijderd zodat u er weer helemaal strak bij zal lopen.

Waarom naar een barbier?

Een barbier weet precies hoe u eruit zal gaan zien wanneer u klaar bent met de behandeling. Dat is iets dat u vaak van tevoren niet in kunt schatten wanneer u zelf bezig gaat. Daarnaast is het veel werk om al het overtollige haar weg te krijgen, zeker wanneer er een bepaald patroon of een bepaalde vorm in zal moeten komen. Het is immers wel de bedoeling dat het recht is.

U kunt dan proberen zo goed mogelijk en zo voorzichtig mogelijk te gaan scheren, maar het is stukken aantrekkelijker om een klein bedrag uit te geven en de barbier het werk te laten doen, zodat u ook zeker weet dat het straks precies zal zijn zoals u wilde toen u binnen liep bij de man met de expertise. Zorg ervoor dat u op tijd een afspraak maakt, want de barbier is tegenwoordig weer helemaal in de belangstelling gekomen, dus wachttijden kunnen zeker voor gaan komen wanneer u op bezoek gaat!

Overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak bij uw barbier: Ken Van Wauwe!
U kan een afspraak maken via onze website of telefonisch via 03/324.74.78