Suavecito Pomade, echte klasse in een doosje

Voor meer informatie omtrent bestellen: 03 324 74 78

Suavecito Pomade, echte klasse in een doosje

Heb je het idee dat je echt helemaal niets meer met je haar kunt beginnen, omdat het altijd terugvalt in het model dat je niet wilt hebben? Dan gebruik je waarschijnlijk het verkeerde product voor je haar. Niet alle kapsels komen tot stand met haargel, ongeacht het prijskaartje dat eraan hangt.

Wil je echt eens wat nieuws proberen en wil je een product dat ook daadwerkelijk doet wat het belooft, dan is het tijd om eens te kijken naar Suavecito Pomade, welke te verkrijgen is bij Kapper Hairroom van Wauwe. Deze pomade is op de markt gebracht door een groot bedrijf dat veel meer doet dan alleen dit product. Dat je echte stijl in huis haalt, dat weet je al op het moment dat je het doosje ziet. Een klein kunstwerk, om het zo maar te zeggen.

Het gemak van Suavecito Pomade

Suavecito Pomade is een product dan geroemd wordt vanwege de eenvoud waarmee dit product gebruikt kan worden. De restjes die aan je handen blijven zitten, verdwijnen zodra je je handen afspoelt onder de kraan. Heb je je kapsel net niet zo zitten als je had gewild, dan kun je de pomade gewoon met de kam uitsmeren over het haar, zodat het helemaal in het model komt te zitten dat jij wilde.

Een ander groot voordeel dat veel gemak met zich meebrengt, is de eenvoud waarmee je kunt stylen met dit product. Wil je echt een keer iets helemaal anders doen, dan pak je de Suavecito Pomade en een spiegel en je kunt je prima uitleven om eens te zien wat jou nou zou staan. Maar je kunt het product natuurlijk ook gewoon gaan gebruiken omdat je nou toch wel je haar eens wilt krijgen zoals je het altijd al wilde hebben.

Suavecito Pomade antwerpen

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!