1.Een Mullet” bij mannen verwijst meestal naar een variatie op de klassieke mullet-kapsel, waarbij de haren aan de achterkant van het hoofd lang zijn terwijl de haren aan de voorkant korter zijn. Het kan ook worden gekenmerkt door het toevoegen van verschillende lagen of textuur aan het haar, waardoor het een meer moderne uitstraling krijgt.
2.Een BuZz cut is een kapsel waarbij het haar op het hoofd heel kort wordt geschoren met behulp van een tondeuse. Het resultaat is een gelijkmatige lengte over het hele hoofd, meestal variërend van een paar millimeter tot een centimeter lang. Dit kapsel staat bekend om zijn eenvoudige onderhoud en nette uitstraling.
3.Een Long Fringe haircut voor mannen is een kapsel waarbij het haar aan de voorkant van het hoofd langer wordt gelaten dan de rest van het haar, waardoor een lange pony of lok ontstaat die over het voorhoofd valt. Deze stijl kan verschillende lengtes en texturen hebben, variërend van subtiel tot meer opvallend, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en de gewenste look. Het kan worden gestyled op verschillende manieren, zoals naar voren geveegd, naar de zijkanten gedragen of opgestyled voor een meer edgy uitstraling. 4.Voor tiener jongens zijn er veel haarstijlen om uit te kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur, haartype en gezichtsvorm. Enkele populaire opties zijn:
  1. Kort en netjes: Een klassieke stijl waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant kort wordt gehouden, terwijl de bovenkant iets langer blijft voor wat stylingmogelijkheden.
  2. Undercut: Hierbij blijft de bovenkant van het haar langer terwijl de zijkanten en achterkant korter worden geschoren of getrimd. Dit kan variëren van subtiel tot een meer uitgesproken contrast.
  3. Textured Crop: Een moderne stijl waarbij het haar aan de bovenkant korter wordt gehouden met wat textuur, terwijl de zijkanten ook kort blijven.
  4. Langere lokken met textuur: Voor jongens die wat langer haar willen, kan een stijl met langere lokken en wat textuur aan de bovenkant een trendy optie zijn
Het belangrijkste is om een stijl te kiezen die past bij de persoonlijkheid, levensstijl en haartype van de tiener, en die ook gemakkelijk te onderhouden is.  

Mid fade Mullet

Mid Fringe haircut

BuZz CUT