Kapper

Als kapper met meer dan 15 jaar ervaring is Ken uw specialist!

Wat zijn nu de voordelen van een kapper te bezoeken?

U bent al een tijdje aan het overwegen wat aan uw haar te laten doen, maar het wil maar niet vlotten. U bent te druk met uw werk, uw relatie of met de kinderen en daardoor is er weinig tijd over. Uw haar groeit in de tussentijd door en het wordt het overwegen waard om zelf maar een schaar te pakken en in te grijpen. Maar wacht hier nog even mee totdat u alle voordelen weet van een kapper bezoeken.
Grote kans dat u hierna de schaar weg legt en een afspraak zal gaan maken bij Hairroom Van Wauwe

De voordelen op een rijtje

Ondanks dat er steeds meer mensen zijn die zich thuis laten knippen of scheren, zijn er een aantal voordelen die ervoor zorgen dat een bezoek aan de kapper meer interessant zou moeten zijn. De meest bekende is uiteraard de professionaliteit van de kapsalon. Een jarenlange opleiding met ervaring op vaak meerdere plekken zorgt ervoor dat de kapper exact weet hoe er geknipt moet worden, waar op gelet moet worden en wat de beste oplossingen zijn voor de meest voorkomende problemen. Dit zorgt voor een betere behandeling van het haar, maar ook voor een betere look wanneer u van de kapper komt.

Over de look is natuurlijk meer te zeggen. De kapper weet welke stijl modern is en welke het straatbeeld domineert, maar kan vaak ook een bepaalde stijl of look aanbevelen welke juist bij u goed zal staan en goed uit zal komen. Dat voordeel is moeilijk te onderschatten. Omdat een kapper vele hoofden, gezichten en kapsels gezien heeft, is het voor een kapper makkelijker in te schatten wat een bepaald kapsel met uw hoofd zal doen. Zo weet u van tevoren al welke kapsels echte afraders zijn en welke kapsels juist interessant kunnen zijn voor u.
Andere voordelen van een bezoek aan de kapper zijn uiteraard het bekende gesprek met de kapper. Er zijn mensen die zich wekelijks laten knippen alleen maar om een leuk gesprek aan te kunnen gaan met een kapper die vaak goed op de hoogte is van de laatste roddels, nieuwtjes en andere interessante informatie. Daarnaast is een kapper over het algemeen snel en vlot klaar met het haar, er wordt niet meer tijd genomen dan noodzakelijk is en juist dat zorgt ervoor dat u weer snel buiten staat, maar ditmaal met een kapsel dat tot in de puntjes onder handen genomen is. En de prijzen, wel daar hoeft u het ook niet meer voor te laten tegenwoordig.

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!