Haar extensions

Wij verlengen uw haar op zonder dat iemand het merkt!

Wat zijn haar extensions?

Haar extensions zijn strengen haar leverbaar in 85 verschillende kleuren en verkrijgbaar in 4 verschillende type haar stijl, lichte slag, slag of krul. Haar extensions zijn voorzien van een transparant, niet zichtbaar stukje wax die met behulp van een tang wordt bevestigd aan je eigen haar.

Bij haarroom Van Wauwe werken we alleen met 100% echt haar voor onze haar extensions. De extensions worden gezet door ons team – stuk voor stuk haar extensionsspecialisten. We zijn in de eerste plaats kapper/kapster waardoor het eindresultaat er mooi en natuurlijk uitziet. Na het zetten worden de haar extensions in model geknipt waardoor er geen onderscheid meer is tussen uw eigen haar en de haar extensions. Het in model knippen van haar extensions is een van de belangrijkste onderdelen voor een verbluffend eindresultaat!

Belangrijk! Al onze haar extensions zijn steeds herbruikbaar!

Met welke merken werken we bij haarroom Van Wauwe voor onze haar extensions?

Vaak wordt de vraag gesteld wat nou het verschil is tussen de verschillende merken. Het grootste verschil is de kwaliteit. Hoe goedkoper hoe lager de kwaliteit! Hier wordt alleen gewerkt met kwaliteit. Voor minder doen we het niet.
Braziliaans haar:  lengte tot 40cm
Italiaans haar: lengte tot 55cm

Hoelang kun je haar extensions dragen?

Haar extensions kun je circa 6 maand dragen en  om de 6 weken laten bijwerken.
Wanneer de haar extensions eruit moeten maakt u best een afspraak om de haarextensions te verwijderen. Om de conditie van uw eigen haar te waarborgen adviseren we de haar extensions te laten verwijderen door ons. De wijze van het uithalen is minstens zo belangrijk als het zetten.

Dagelijkse verzorging haar extensions

De haren dagelijks goed verzorgen geeft een extra lange levensduur aan Brazilhair:
Altijd s’morgens en s’avonds de haren goed uitborstelen met behulp van een zachte borstel en een Leave In Conditioner spray.(vraag raad aan uw kapper)
Je neemt verdeling per verdeling en begint onderaan met de eerste trens en werkt zo per verdeling naar de kruin toe, altijd van onder naar boven borstelen.

De haren wassen met een verzorgende shampoo (vraag raad aan uw kapper) deze in kneden maar niet wrijven vervolgens de shampoo goed afspoelen en maak dan gebruik van een conditioner en goed laten pauzeren
(tip ;1xper week een warme handdoek brengt extra vocht en glans in het haar)

Vervolgens de haren drogen en in model brengen.
Bij het slapen gaan het haar steeds in een staart of vlecht samendoen.

Bekijk hier welke werkwijze we hanteren voor het aanbrengen van de haar extensions