Kapperskorting

Bij hairroom van wauwe kan u steeds rekenen op de scherpste prijzen

Met kapperskorting naar kapsalon Hairroom Van Wauwe!

Veel mensen hebben nog altijd het idee dat kapsalons ontzettend prijzig zijn en dat het de moeite niet waard is om naar een kapper te gaan voor een knipbeurt. Dit is een vertekend beeld dat helaas nog erg levendig is in de hoofden van velen. Zo is het niet bekend dat veel kappers kortingen geven en dat er ook producten in de kapsalon kunnen worden aangeschaft met kapperskorting. Kappers bestellen namelijk vaak shampoo en haarverzorgingsproducten in grote hoeveelheden, waardoor zij zelf kapperskorting kunnen verkrijgen, welke als kapperskorting doorgerekend kan worden naar de klant.

Toch blijkt in de meeste gevallen dat de prijzen van kappers erg meevallen, zelfs zonder de eerder genoemde kapperskortingen. Een gemiddelde knipbeurt kost namelijk niet meer dan noodzakelijk en is in veel gevallen zeker wel de moeite waard, zeker wanneer u er goed verzorgd bij wilt lopen en ook met de tijd mee wilt kunnen gaan.

Verschillende soorten kapperskorting

Er zijn verschillende soorten kapperskorting die te krijgen zijn in de kapsalon. Allereerst zijn er bepaalde aanbiedingen die bijgehouden worden. Dit kan het kleuren van het haar zijn, maar ook krullen laten zetten of een scheerbeurt. De speciale aanbiedingen vallen uiteraard onder kapperskortingen aangezien het een korting is die u bij de kapsalon kunt krijgen. Hiernaast zijn er bepaalde lidmaatschapskaarten bij verschillende kapsalons.
Kapperskorting

Breng een vriend(in) mee tijdens uw kappersbezoek en geniet samen van 35% korting!

Voor elk bezoek of elk bepaald bedrag dat er uitgegeven wordt, wordt er een stempel gezet. Heeft u uw kaart vol, dan kunt u een product uitzoeken tegen een leuke korting of u krijgt een product gratis. Andere kapsalons werken niet met deze kapperskortingen, maar hebben zelf al de prijzen aangescherpt zodat er over deze producten weinig kapperskorting te geven is. Toch vallen deze scherpe prijzen ook onder kapperskorting. De producten worden namelijk in grote aantallen door de kapsalon opgekocht, waardoor er een kapperskorting doorgerekend kan worden over de prijs.

U kunt daar als consument van profiteren. Kapperskortingen worden vaak gezien als een middel om klanten te trekken, maar voor de meeste kapsalons ligt de reden iets anders. Het draait namelijk vooral om service, goed advies kunnen geven en een eerlijke prijs hanteren. Is daar kapperskorting voor nodig, dan zal dat zeker gegeven worden.

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!