blog

Je haar grijs laten kleuren

Heb je je ooit afgevraagd wat je haar grijs laten kleuren zou doen met jouw uiterlijk? Voorheen was het normaal om de grijze haren te laten kleuren zodat je een jonge look zou behouden.

Tegenwoordig is dat helemaal anders. Steeds meer mensen kiezen voor het haar grijs laten kleuren omdat dit een meer volwassen uitstraling geeft, wat het goed doet bij de vrouwen.

Ook helpt het bij sollicitatiegesprekken en zullen mensen je eerder in vertrouwen nemen.

Je haar grijs laten kleuren zorgt voor een meer volwassen en betrouwbare look. Mensen schatten andere mensen met grijs haar in als mensen die meer ervaring hebben en die een zekerheid geven.

Ook is het handig voor de vrouwen, die hiermee weten dat jouw uiterlijk niet meer veel zal veranderen, want je haar is immers al grijs.

Net als de aantrekkelijke sterren

Wanneer het gaat over je haar grijs laten kleuren, zullen de meeste mensen direct denken aan George Clooney. Een stijlvolle man, een aantrekkelijke man en vooral een man die grijs is.

Werkt dit in zijn nadeel? Zeker niet, de acteur wordt juist vaker gevraagd voor films en reclames vanwege zijn uitstraling. Jij kunt richting dezelfde stijl gaan, of jezelf een complete nieuwe stijl aanmeten door je haar grijs te laten kleuren en vervolgens je look hierop aan te passen.

Laat je informeren bij Hairroom van Wauwe of probeer voor jezelf eens een beeld te schetsen. Hoe zou jij eruitzien met grijs haar? Wat zou dit in jouw leven kunnen veranderen? Een look met stijl die meer volwassen en meer zelfverzekerd overkomt, kan namelijk veel voor je doen. Je haar grijs laten kleuren is daarnaast geen keuze die niet ongedaan gemaakt kan worden, je kunt het altijd terugdraaien wanneer je het achteraf toch niet helemaal jouw ding vindt.

Mannen grijs haar? Die weten waar ze moeten zijn!
Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!