Helemaal in stijl met Reuzel Pomade

Voor meer informatie omtrent bestellen: 03 324 74 78

Helemaal in stijl met Reuzel Pomade

Wil je jouw haar echt helemaal strak in model krijgen, dan heb je niet genoeg aan een matige gel, maar dan moet je op zoek naar Reuzel Pomade. Dit product zorgt ervoor dat jouw haar strak in model komt te zitten en vooral ook blijft zitten. Het is een Nederlands product en oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam.

Deze vorm van wax heeft een groot voordeel ten opzichte van de andere soorten vet en wax die er zijn: Het is namelijk uit te wassen met water. Dat betekent dat je het na het aanbrengen gemakkelijk van je handen kunt wassen, daarnaast is het mogelijk om je kapsel nog even aan te passen nadat je de Reuzel Pomade aangebracht hebt.

Hoe te gebruiken?

Reuzel Pomade is verkrijgbaar bij Kapper Hairroom van Wauwe, dus je hoeft de grens niet over om eraan te komen. Dat scheelt nogal op de verzendkosten. Het aanbrengen van de reuzel is gemakkelijk. Heb je niet heel lang of heel zwaar haar, dan kun je dit product aanbrengen op jouw haar terwijl het droog is. Het heeft dan de beste werking. Heb je echter wat langer of zwaarder haar, dan kun je het product het beste aanbrengen op handdoek droog haar, iets vochtiger dus. Op die manier heeft de reuzel pomade een betere werking en blijft jouw haar net wat langer in model.

Ben je het kapsel halverwege de dag ineens helemaal zat en wil je wat anders, dan kun je dit product gewoon uitwassen en direct een ander kapsel aanbrengen. Zo kun je gemakkelijk jouw kapsel in de stijl krijgen van de grote voetballers, of kun je net als Ronaldo tijdens de rust je kuif de andere kant op zetten. Of je blijft lekker jezelf en gebruikt de reuzel omdat het gewoon stukken makkelijker en sterker is dan gel.

reuzel pomade antwerpen

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!

Bestel vandaag nog uw voorraad Reuzel Pomade!