Mogen deelnemen alle inwoners van België met een leeftijd van ten minste 18 jaar.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet u de vraag die in de post gesteld wordt beantwoorden als openbaar commentaar. Het aantal te winnen prijzen wordt in de post vermeld.

De winnaars zullen onder de deelnemers worden geselecteerd door een jury bestaande uit de community managers van de pagina, op basis van de antwoorden van de fans op de gestelde vraag. De winnaars zullen op de hoogte gebracht worden door een post op de Facebook-pagina van het merk en via een privé bericht naar hun eigen Facebook-profiel.

De winnaar wordt dan gevraagd om een privé bericht naar de Facebook-pagina van het merk te sturen, met zijn volledige postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruikt om de prijs per post te versturen en contact op te nemen met de winnaars i.v.m. de levering.

Alle persoonlijke gegevens die worden verzameld in het kader van de deelname aan één van onze wedstrijden zullen hiertoe worden opgeslagen en alleen gebruikt worden onder de voorwaarden van het recht op bescherming van de gegevens zoals voorzien door de Belgische wet.
Deze wedstrijden zijn in geen enkel geval gesponsord, aanbevolen of beheerd door Facebook. De gegevens zullen uitsluitend worden verwerkt en beheerd door Hairroom Van Wauwe/Pomadelwinkel België.

Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via Facebook.
Pomadewinkel België
Hairroom Van Wauwe

Organisatie van de social media campagnes gebeurt door Alain van Webraket.be