Bio kleuring

Uw haar gekleurd op natuurlijke wijze

Sinds meerdere jaren weten onze vaste klanten dat ze bij Hairroom Van Wauwe terecht kunnen voor een natuurlijke kleuring. Deze natuurlijke kleuring wordt doorgaans bio kleuring genoemd. Aangezien er bij een traditionele haarkleuring eerst de natuurlijke pigmenten verwijderd moeten worden, kan dit zeer belastend zijn voor het haar.

Bij een bio kleuring zijn reeds de juiste pigmenten aanwezig in de producten. Dit zorgt er voor dat u haar niet beschadigd wordt en tegelijkertijd gaat de kleur zich beter hechten. De kleur dekt beter bij een biologische kleuring dan bij een normale haarkleuring.

De kleuring bij een bio kleuring hecht zich beter aan het haar, omdat het zich net achter en aan de haarschubben bevestigt. Wij hebben hierdoor geen nood aan ‘vernietigende’ bestandsdelen zoals ammoniak. Het haar behoudt gewoon zijn natuurlijke glans en souplesse.

Bio kleuring is gezonder.

Bio kleuring is niet alleen goed voor het haar, maar zijn ook beter voor onze gezondheid en het milieu.
Bij traditionele kleuringen kan het vrijgekomen ammoniakgas de luchtwegen gaan irriteren en zo luchtwegenallegiën veroorzaken. Ammoniak bevat namelijk giftige PAK bestanddelen (Polycyclische aromatische koolwaterstoffen). Er zijn honderden soorten PAK’s en de meeste zijn giftig en kankerverwekkend. Daarom is het verstandig om dit soort kleuringen zo veel mogelijk te vermijden. Dus hoe minder we hieraan blootgesteld worden, hoe beter voor onze gezondheid. Vermijden is dus de boodschap!

Met bio kleuring kunnen we bij Hairroom Van Wauwe steeds bijsturen indien nodig, terwijl dit met traditionele kleuringen veel moeilijker is. Soms kunnen we kiezen voor een haarkleur, die we achteraf bekeken eigenlijk niet meer mooi vinden. Dat is geen probleem! Want met bio kleuringen kan u uw haar, bij wijze van spreken, elke dag kleuren zonder dat u uw haar kapot maakt. Als u dit zou doen met een kleuring waarbij ammoniak gebruikt wordt, is uw haar binnen de kortste keren naar de vaantjes.

Bio kleuring is kleurrijk.

Vaak horen we dat bio kleuring uw keuze in kleur beperkt. Dit is echter onjuist. Er zijn tot 68 kleuren waaruit u kan kiezen. Daarenboven biedt bio kleuring meer mogelijkheden in kleurschakeringen dan met traditionele kleuringen met ammoniak.  Wij zorgen er met Bio kleuring voor dat onze klanten de nieuwe kleur tot 3 maanden kunnen behouden, maar wie wil kan elke dag zonder probleem van haarkleur veranderen. En dat zonder het haar kapot te maken. Probeer dat maar eens met chemische kleuring!

Voordelen van bio kleuring nog even op een rijtje:

  • Uw haar is en blijf gezond
  • Beter voor uw portemonnee
  • Kleuren zijn intenser dan met traditionele kleuring
  • Bij bio kleuring maken we geen gebruik van ammoniak
  • Dekt perfect de grijze haren
  • Bevat pure zijde voor meer glans
  • Beter voor het milieu
  • Diervriendelijk, in tegenstelling tot andere kleurproducten zijn onze producten NIET getest op dieren

Overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak voor uw bio kleuring en laat uw haar stralen als nooit tevoren.
U kan een afspraak maken via onze website of telefonisch via 03/324.74.78