Natural Choice Colors

Ecologisch verantwoord kleuren van uw haar!

Natural Choice Colors (NCC)

Natural Choice Colors is hét professioneel, ecologische gecontroleerd kleursysteem, dat een maximum aan grijsdekking en ophelderende tinten garandeert. De formule is gebaseerd op het gebruik van materialen van eerste keus, volledig vrij van ammoniak.

Natural Choice Colors sluit de allergieën van de luchtwegen volledig uit, het garandeert de gezondheid van de klanten en zorgt er voor dat de lucht in het kapsalon aangenaam blijft, door volledig geurloos te zijn.

Natural Choice Colors is een professioneel kleursysteem met herstructurerende oliën, ecologisch gecontroleerd en zonder ammoniak, dat een maximum aan grijsdekking en ophelderende tinten garandeert en zo denkt aan de bio salons.

Het bevat een speciaal mengsel van kleurende pigmenten, die kostbare en vernieuwende microdeeltjes, met beschermende factoren, combineren, om zo een gelijkmatig, glanzend & perfect kleurresultaat te kunnen verzekeren.

Natural Choice Colors bevat geen ammoniak en sluit de risico’s op luchtwegenallergieën volledig uit, het minimaliseert eveneens de irritatie van de hoofdhuid.

Natural Choice Colors is volledig geurloos en ontwikkelt automatisch een weldoende sensatie van natuurlijkheid en garandeert een opmerkelijke verbetering van “de levenskwaliteit in het kapsalon”.

KLEUR TECHNOLOGIE – MONOMEREN

De Monomeren zijn speciale kleurstoffen, die gebruikt worden in het Natural Choice Colors systeem. Ze bevatten pure cosmetische olie in de beschermende basis en staan zo een totale dekking van grijze haren en een optimale verlichting toe, zonder dat u ammoniak moet gebruiken. Dit heeft als gevolg dat de haarvezel in optimale conditie blijft en dat de buitenkant van de schubbenlaag een verhoogde houdbaarheid aan de kleuring geeft.

De haren, die behandeld zijn met Natural Choice Colors blijven glanzender en gezonder en de kleur houdt langer.

De toepassing blijft eenvoudig en efficiënt, zelfs als ze een maximum aan precisie vragen bij het mengen en doseren.

 • tak = tea tree olie
 • aloë vera
 • karité boter
 • damage repair complex – botanische bescherming

Het allernieuwste plantaardige complex, gepersonaliseerd met het tak complex is toegevoegd aan de Natural Choice Colors.
Een mengsel van 3 botanische extracten, die de haren en de hoofdhuid volledig beschermen tijdens en na de pauzetijd.

tak complex is samengesteld uit; extract van Tea Tree Olie, dat een speciale antiontstekende werking heeft en de hoofdhuid actief beschermt; Aloë Vera voor de herstelling van de poreuze haren en de hydratatie van de hoofdhuid; Karité boter voor de voeding, de zachtheid en de elasticiteit van de haren.

HET KLEURSYSTEEM, DEKKRACHT EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Natural Choice Colors kunnen gebruikt worden om alle witte en grijze haren perfect te dekken, op een eenvoudige en totaal vernieuwende manier.

Alle nuances garanderen perfecte resultaten als ze puur gebruikt worden (zonder gemengd te worden met de natuurlijke basis zoals vereist wordt bij de traditionele ammoniak kleuringen) en zonder onaangename kleuringen.

NCC is volledig te personaliseren, en het is mogelijk om dit vooraf te bepalen, dankzij de 5 crème ontwikkelaars en de 2 vloeibare, versterkende ontwikkelaars, om zo tot een permanente (100% grijsdekking en oplichting tot 4 toonhoogten) of semi-permanente (8 tot 12 wasbeurten) kleuring te komen.

Natural Choice Colors is een compleet professioneel kleursysteem, aanpasbaar aan de noden van de kapper, die een overvloedig gamma van specifieke services aan de klant ter beschikking kunnen stellen.

Voordelen

 • zonder ammoniak en anti-allergisch voor de luchtwegen
 • bevat het TAK complex om de irritatie aan de hoofdhuid te verminderen
 • hydrateerd, voedt en geeft glans aan de haren
 • 100% grijsdekking
 • vier toonhoogten oplichting van natuurlijke haren
 • geen pigmentafzetting op de huid
 • volledig geurloos – geen dampen
 • precies in het mengen en eenvoudig in de toepassing
 • multifunctioneel product (permanent & semi permanent)

Natural Choice Color is hét professioneel, ecologisch gecontroleerd kleursysteem met herstructurerende olie, om zo een maximum aan grijsdekking en ophelderende tinten te garanderen. Aan het einde van 1995, werd alles in de salons van 14 landen in de wereld gecommercialiseerd.

Zonder ammoniak
Natural Choice Colors bevat geen Ammoniak. Het verwijdert volledig de risico’s op allergieën van de luchtwegen, terwijl het de gevoeligheid van de hoofdhuid minimaliseert.
Natural Choice Colors stoot geen ammoniakdampen uit, die met de tijd kunnen resulteren in schade aan de luchtwegen bij de kapper.

Plantaardige bescherming
Natural Choice Colors bevat het plantaardige tak complex, 3 botanische extracten die een beschermend en behandelend effect hebben op de haren en de hoofdhuid tijdens en na de pauzetijd.

 • ALOE VERA
 • TEA TREE OLIE
 • KARITE BOTER

Dekkend effect
Natural Choice Colors geeft 100% dekking van de witte en grijze haren, op een eenvoudig manier en volledig vernieuwend, het garandeert perfecte resultaten, zonder onaangename geuren en zonder de natuurlijke basis te moeten gebruiken.

Zekerheid
Natural Choice Colors bevat geen kunstmatige geuren om het risico op huidallergieën te verminderen, en volgens de wetgeving van het MINISTERIE VAN GEZONDHEID bevat het geen ingrediënten die schadelijk zijn voor mens of milieu.

Multifunctioneel
Natural Choice Colors is volledig personaliseerbaar, het is mogelijk om op voorhand de duur en de intensiteit van de kleurservice te bepalen.
68 verschillende kleuren om elke wens van de consument tevreden te stellen.

Extra glans
Bevat een speciaal mengsel van kostbare en vernieuwende, kleurende microdeeltjes die in staat zijn om een onvergelijkbaar, glanzend en perfect resultaat te verzekeren.

Lees meer over onze Bio kleuringen via deze pagina.
Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina en wij zorgen voor de rest!