Matrix kleuring

Ecologisch verantwoord kleuren van uw haar!

Matrix kleuring bij Hairroom van Wauwe

Matrix is dé nieuwe kleuring die gebruikt wordt bij de Hairroom in Deurne. Matrix is een Amerikaans product en het merk is opgericht in 1980 door een Amerikaanse kapper, Arnie Miller. Iemand met énorm veel ervaring op het gebied van haar en de producten die gebruikt kunnen worden dus. Matrix wordt echter niet alleen gebruikt door professionele kappers in Amerika. Ook in Europa wint Matrix aan populariteit en uiteraard wordt de Matrix kleuring daarom gebruikt door onze eigen specialisten. De voordelen van Matrix-producten zullen ook u overtuigen.

Waarom kiezen voor Matrix?

Matrix-producten voor uw haar zijn ontwikkeld na veel onderzoek en testen om de beste formule naar voren te krijgen. Dit betekent dat de haarproducten van Matrix niet alleen doen wat zij moeten doen, ze gaan verder. Ze verzorgen uw haar namelijk ook nog door gebruik van botanische ingrediënten. Op het gebied van haarkleuring scoort Matrix echt punten. Er wordt geen ammoniak gebruikt bij het samenstellen van de kleurproducten zoals SOCOLOR en Color SYNC, waardoor er meer resultaat behaald wordt zonder daarbij stoffen te gebruiken die schadelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid.

SOCOLOR.beauty

SOCOLOR.beauty is haarkleuring in crème vorm die permanente kleuring biedt. Deze duurzame haarkleuring voedt en verzorgt het haar tegelijkertijd en biedt perfecte grijsdekking door het gebruik van pigmenten en een diepe kleur voor het haar. Er zijn verschillende kleurtonen en aangezien het haar gemakkelijk te verzorgen is na het aanbrengen, is het een favoriet onder de professionals. Wilt u meer weten over dit product of de mogelijkheid om direct een afspraak te maken? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Color SYNC

Color SYNC is geen permanente kleuring zoals SOCOLOR.beauty, maar is een demi-permanente kleuring voor het haar. Dit maakt het mogelijk om fellere kleuren te gebruiken waarbij de kleur langzaam verdwijnt (dus minder uitgroei). Dit is bijzonder geschikt voor mensen die punten bij willen werken of die een kleur uit willen proberen zonder dat dit direct permanent is. Demi-permanente haarkleuring van Matrix is een geschikte aanvulling op geverfd haar en is bij uitstek geschikt voor het langere haar waar verf soms geen aantrekkelijke optie is. Aangezien er in dit product geen ammoniak gebruikt is, is het niet schadelijk voor het haar of de huid en kan het zo vaak gebruikt worden als u wilt.

Probeer ook de Matrix haarkleuringsproducten

Matrix-producten zijn een gewilde keuze voor de Amerikanen, maar in Europa is het merk ook bezig aan een sterke opmars. Met de mogelijkheden rond de permanente haarkleuring, demi-permanente haarkleur en alle overige verzorgingsproducten is dit natuurlijk geen verrassing. Wilt u zeker weten dat u een weloverwogen keuze maakt wanneer het gaat om uw haar? Neemt u dan vooral eens contact met ons op of kom eens langs in de Hairroom in Deurne zodat we u van advies op maat kunnen voorzien en u kunnen helpen door informatie te geven over de mogelijkheden die uw haar u bieden.