Waarom mannen grijs haar moeten kiezen

Dé trend van het moment!

Waarom mannen grijs haar moeten kiezen

Waar het eerder nog normaal was om je haar zolang mogelijk van het grijs af te houden, is er nu een duidelijke verandering. We zijn aanbeland in een tijd waarin steeds meer mannen grijs haar kiezen. Daar zijn goede redenen voor. Een van de meest belangrijke redenen is bijkans dat vrouwen grijs haar interessant vinden, omdat het sexy en volwassen overkomt. Het best mogelijke voorbeeld waarbij je ziet waarom mannen grijs haar zouden moeten kiezen, is natuurlijk George Clooney.

Je kunt veel aan je uiterlijk veranderen. Er zijn veel mogelijkheden met kleding en met accessoires en je kunt kiezen uit honderden mogelijke stijlen. De beste manier om met je uiterlijk aan de slag te gaan, is door te beginnen met je haar.

Geen vreemde kleuren meer

Ben jij nog een man die probeert de grijze haren te verbergen? Dan ga je precies tegen de richting van het moment in. Aangezien steeds meer mannen grijs haar kiezen als kleur, is het verbergen van de grijze haren wat uit de mode geraakt. Na het zoveelste onderzoek waaruit bleek dat vrouwen sneller vallen voor mannen met een volwassen look, is het logisch dat de mannen hier gehoor aan geven. Een net pak, sterke accessoires die de volwassen uitstraling benadrukken, en vervolgens een strak kapsel in grijze tinten – beter kun je het niet maken voor de vrouwen.

Hairroom Van Wauwe kan je meer informatie geven over de mogelijkheden en de voordelen van de look. Een voordeel is dat vrouwen mannen met grijs haar eerder vertrouwen, meer zekerheid inschatten voor de toekomst en de look volwassen vinden. Omdat steeds meer mannen grijs haar kiezen, zijn er uiteraard ook steeds meer mogelijkheden, en opties waaruit je kunt kiezen. Dat maakt het nog interessanter en verklaar waarom mannen grijs haar prefereren!

Mannen grijs haar? Die weten waar ze moeten zijn!
Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!