Layrite Cement Pommade – vanaf nu bij Hairroom van Wauwe

Layrite Cement Pommade is dé manier om uw haar de hele dag in model te houden. Echte styling op hoog niveau waardoor meer mogelijk is met minder product! Deze pommade is een clay pommade op waterbasis en heeft een stijlvolle, matte afwerking. Een groot voordeel is dat de pommade gewoon met warm water uit te wassen is. Layrite Cement Pommade is daarnaast ook nog eens gemakkelijk in gebruik en is uiteraard direct te verkrijgen via Hairroom van Wauwe. Geen hoge verzendkosten omdat het niet uit het buitenland moet komen dus én gewoon af te halen in de Hairroom in Deurne zelf.

Hoe gebruikt u Layrite Cement Pommade?

Layrite Cement Pommade gebruikt u het makkelijkst op droog haar. Neem een kleine portie pommade uit het potje, wrijf dit even warm tussen de handen zodat de pommade zacht wordt en begin direct met het stijlen van uw haar zoals u dat wilt. Wanneer de pommade aangebracht wordt op droog haar, is het matte effect maximaal, net als de stevigheid van de pommade. De pommade is gedurende de dag nog gewoon aan te passen zodat u uw haar eventueel opnieuw kunt stylen onderweg en heeft een milde vanillegeur als extraatje.

Voor welk haar is Layrite Cement Pommade te gebruiken?

Layrite Cement Pommade is geschikt voor álle haartypes. Lang haar, kort haar, al het haar blijft altijd in model met deze pommade van Layrite. Uw haar wordt niet hard van deze pommade, voelt niet zwaar aan en ziet er niet vet of nat uit (zeker niet wanneer het aangebracht wordt op droog haar). Deze pommade zorgt ervoor dat u precies met uw haar kunt doen wat u wilt – waar en wanneer u dat wilt. Zo krijgt u het maximale uit een potje pommade: via Hairroom van Wauwe.