Kinderkapper: Van Wauwe

Bij hairroom van wauwe bent u aan het juiste adres!

Met uw kind naar de kinderkapper

Het haar groeit bij de één sneller dan de ander. Vooral bij kinderen wil het haar nog wel eens flink groeien en juist bij de kinderen is het kapsel belangrijk. Ze willen er graag hip en modern bijlopen en daarvoor is een leuk kapsel een vereiste. Kinderen knippen is echter heel verschillend van het knippen van volwassenen.

Niet alle kappers zijn in staat om met kinderen om te gaan en het geduld op te brengen, daarnaast communiceren kinderen duidelijk anders. Het is daarom een goed idee om met uw kind naar de kinderkapper te gaan, een kapper die precies weet hoe hij of zij met kinderen om moet gaan.

Wat kan, Hairroom Van Wauwe als kinderkapper, voor mij betekenen?

Een kinderkapper weet precies hoe een kind aangepakt moet worden, zodat het knippen leuk blijft. Tevens zal een kinderkapper beter op de hoogte zijn van de trends en de mogelijkheden, zodat uw kind er helemaal stijlvol bijloopt. Natuurlijk besteed een goede kinderkapper ook aandacht aan het haar zelf. Op deze manier kunnen problemen snel gevonden worden en weet u precies wanneer er bijvoorbeeld een verkeerde shampoo gekozen wordt of wanneer er andere problemen met het haar zijn. Tijdig opmerken is de eerste stap naar een succesvolle behandeling immers.

Een goede kinderkapper zorgt ervoor dat geknipt worden een feest is voor ieder kind. Zowel heel jonge kinderen (vanaf 6 jaar) als oudere kinderen kunnen terecht bij een kinderkapper voor een leuke knipbeurt. Zo blijft het leuk om geknipt te worden en zal het ook de volgende keer geen drama worden, maar zal uw kind er eerder zin in hebben dan er tegenop zien.

Normaliter is het aan te raden een afspraak te maken bij de kinderkapper, zo is het makkelijk wanneer de leeftijd van het kind bekend is en kan er ruimte vrijgehouden worden voor een leuke ervaring voor het kind.

OPGELET ENKEL KINDEREN VANAF 6 JAAR

Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!