Wat kan grijs kleuren van je haar voor jou doen?

Je kunt jouw haar in alle kleuren laten verven, maar het grijs kleuren van het haar lijkt de laatste tijd steeds interessanter te worden. Er zijn verschillende voordelen die genoemd worden. Voor de mannen geldt vooral dat zij een meer volwassen look krijgen en zelfverzekerd overkomen. Dat is handig wanneer je op zoek bent naar een leuke partner, maar het zorgt er ook voor dat jouw baas je interessanter vindt.

Je haar grijs kleuren zorgt er direct voor dat mensen het idee hebben dat je meer ervaring hebt. Grijs haar wordt in ons hoofd verbonden met ouderdom, en oudere mensen hebben meer ervaring in het leven opgedaan. We vertrouwen deze mensen ook eerder. Maar grijs haar is niet langer iets dat bij ouderdom hoort.

Het haar grijs kleuren

Steeds meer mannen op jonge leeftijd besluiten om het haar grijs te laten verven. Dit gebeurt overigens niet alleen door de mannen, er zijn ook vrouwen die een meer volwassen look willen hebben. Bij de mannen zijn genoeg voorbeelden te noemen van acteurs die dankzij hun grijze haar een ware vrouwenmagneet geworden zijn. In het bedrijfsleven zie je dat de mensen met grijs haar vaker de hogere functies hebben met meer loon. Uit onderzoeken is gebleken dat dit helemaal geen toeval is.

Je haar grijs kleuren is een kort proces, maar het is belangrijk dat dit door een professional gedaan wordt. Zo krijg je precies de kleur die je wilt hebben en is de dekking van goede kwaliteit. Na het grijs kleuren van je haar kun je op zoek gaan naar andere aanpassingen om je uitstraling nog wat meer kracht bij te zetten, zoals een passend pak, of een mooi horloge om helemaal een stijl aangemeten te krijgen die jouw persoonlijkheid kracht bij kan zetten.
strong>Mannen grijs haar? Die weten waar ze moeten zijn!
Maak vandaag nog een afspraak via onze afsprakenpagina of contacteer ons via 03 324 74 78
Benieuwd naar enkele van onze creaties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze facebookpagina!