Feestelijke inspiratie kapsels

Je kapsel veranderen kan wonderen doen

Feestelijke inspiratie kapsels

Binnenkort is het weer zover! De feestdagen staan voor de deur. Tijd voor iets nieuws? Zin in een make-over? Je kapsel veranderen kan wonderen doen. Het boost niet alleen je zelfvertrouwen, je ziet er gewoon op je best uit wanneer je kiest voor het juiste kapsel dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en outfit.

Toch is het niet altijd even gemakkelijk om het juiste kapsel te kiezen. Bij Hairroom van Wauwe te Deurne staan we je graag bij, bij deze moeilijke keuze. Neem een nieuwe start of doe gewoon eens lekker gek.

Korte kapsels voor vrouwen

Een korte coupe is ideaal voor vrouwen met weinig tijd. Opstaan, even wrijven en klaar: dat is jouw kapselmotto. Gelukkig kan je korte kapsels ’s ochtends supersnel in model brengen.

Lange kapsels voor vrouwen

Heb jij lange lokken en wil je eens iets anders dan je haar gewoon los dragen of in een simpele paardenstaart. Wist je dat een simpele paardenstaart met een beetje volume plots een stuk hipper wordt? Lang haar is ook perfect om op te steken.

Halflange kapsels voor vrouwen

Niet te kort, maar ook niet te lang. Jij houdt van de gulden middenweg wat kapsels betreft. Halflang betekent niet minder veelzijdig. Integendeel. Met halflange kapsels kan je alle kanten uit !

Inspiratie op doen bij celebrities

Hollywood-sterren wisselen vaker van kapsel dan van broek wordt wel eens gezegd. We zochten voor u 30 inspirerende kapsels uit waarmee u kan schitteren tijdens de eindejaarsfeesten.