Barbier in Deurne

Ken Van Wauwe zorgt met jaren ervaring voor een fantastisch resultaat!

De barbier in Deurne weet de oplossing

Er is een klein verschil tussen een sexy baard en een baard die vrouwen af zal schrikken. Veel mannen hebben moeite met het goed kunnen vormen van een baard. In veel gevallen is er genoeg haargroei om een mooie, volle baard of snor te laten staan, maar wat doet u dan met het haar? Gaat u het kammen, of laat u het juist via de hals omlaag lopen? En hoe breed zou uw snor eigenlijk moeten zijn om er perfect uit te zien, en niet vulgair? Het zijn lastige vragen, maar de barbier in Deurne heeft de oplossing voor u.

Barbier Ken uit Deurne zal niet alleen de haren op uw hoofd in een goed model weten te brengen, met de scherpe messen en apparatuur kan hij er ook voor zorgen dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw baard of snor. De barbier in Deurne weet namelijk precies op welke manier de gezichtsbeharing een extra pluspunt kan worden voor u.

Omdat de barbier in Deurne precies weet wat hij zou moeten doen met uw haar, snor en baard, neemt de populariteit ook sterk toe. Niet alleen in Deurne, maar in heel België. Sterker nog, in heel Europa neemt de aanloop toe op één van de oudste beroepen die we kennen. Al in de tijd ver voor de Romeinen waren de barbieren bekend.

Weet u niet goed wat u aan moet met uw gezichtshaar, dan is dit een goed moment om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn bij de barbier in Deurne. Wilt u er zeker van zijn dat uw baard en snor precies de uitstraling krijgen die u altijd al gewild heeft, wacht dan niet langer. De barbier weet precies hoe het effect bereikt zal kunnen worden.

Overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak bij uw barbier in Deurne: Ken Van Wauwe!
U kan een afspraak maken via onze website of telefonisch via 03/324.74.78