Barbier in Antwerpen

Ken Van Wauwe zorgt met jaren ervaring voor een fantastisch resultaat!

De barbier in Antwerpen

De meeste mannen scheren na verloop van tijd hun snor of baard af. Dat lijkt een logische keuze, maar komt vooral door het feit dat deze mannen de barbier nog niet kennen. Een snor of een baard is veel werk. Het is constant onderhoud om te zorgen dat de snor of de baard in model blijft, daarbij zal het overtollige haar verwijderd moeten worden, maar daarbij mogen de haren van de snor of baard niet geraakt worden, want dan ziet het er niet meer uit.

Veel werk dus, zeker omdat er elke dag haar bij zal groeien en dat zorgt ervoor dat veel mannen de strijd op een gegeven moment opgeven en er weer bij gaan lopen als een kleine jongen. Waarom gaat u niet gewoon naar de barbier in Antwerpen om die het werk te laten doen tegen een kleine vergoeding? Dan weet u direct dat het allemaal weer helemaal in orde is voor de aankomende dagen!

Een barbier in Antwerpen met expertise en veel ervaring

Het beroep van de barbier in Antwerpen is een beroep met een lange geschiedenis, die verder gaat dan de Egyptenaren, honderden jaren voor het jaar nul. Het is een beroep met veel aanzien en de expertise van de barbier in Antwerpen is groot. Het werken met scherpe messen is al één van de onderdelen die ontzag wekt, maar het is vooral het recht kunnen snijden en scheren en het perfect modelleren van het haar op een manier die u zelf nooit voor elkaar zou kunnen krijgen. Daarom is het verstandig om niet direct het scheermes te pakken en de gezichtsbeharing helemaal weg te halen.

Bezoekt u eerst eens de barbier om te zien wat deze voor u zou kunnen doen, zodat het onderhoud en het modelleren van de snor en de baard een stuk makkelijker zullen worden in de toekomst voor u.

Overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak bij uw barbier in Antwerpen: Ken Van Wauwe!
U kan een afspraak maken via onze website of telefonisch via 03/324.74.78